Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Sprint Corner Plus

Цена

900 ден.

Цена на килограм:

Опис

Спринт Корнер Плус - тоалета со активен филтер. Димензии - 40х56х40.

Шифра:

96805

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ