Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Super Queen Toilette

Цена

1750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Супер Куин Туалет - тоалета со хигиенска лопатка Димензии - 54х71х46,5

Шифра:

96871

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ