Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Traffic Leash Basic XL

Цена

420 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник Трафик Басик ХЛ. Боја-црно,црвено,сино и кафено. Димензии-60х2,5 цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ