Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Training leash Rubber L-XXL

Цена

1270 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поводник трајнинг Рубер Л-ХХЛ. Боја-црно и портокалево. Димензии-500х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ