ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Wellcat hair exigent 10Kg

Цена

1500 ден.

Цена на килограм:

150 ден / 1 KG

1500 ден / 10 KG

Опис

Храна за возрасни мачки со непостојан апетит, за долговлакнасти и мачки со иритирана кожа,со рибешко месо Протеини 33%,масти 17%,пепел 7,8%,влакна 2,6%,омега 6 4%,омега 3 0,6%

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ