ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Wellcat intestinal comfort 10Kg

Цена

1500 ден.

Цена на килограм:

150 ден / 1 KG

1500 ден / 10 KG

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ