Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Wiva Cat

Цена

1200 ден.

Цена на килограм:

Опис

Вива Кет - тоалета со активен филтер. Димензии - 55x40x40.

Шифра:

97581

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ